Kermis in Heusden & SliQ is daarbij

Drukte, attracties, gezelligheid & muziek! SliQ zal een onderdeel zijn van de Kermis in Heusden. En wel te verstaan bij Café de Canadees! We zullen vol gas gaan op Zondag 27 Mei om 20:00. Follow the lights….

We are back!!!

Onze vaste Rotterdamse fans zal het waarschijnlijk niet verbazen… Maar ook in 2018 zal SliQ weer een aantal keer verschijnen op het podium van de gezelligste pup in Rotterdam, Paddy Murphy’s!!! De eerste staat gepland op Zaterdag 7 april om 22:30. Neem je uithoudingsvermogen mee, want het word weer 3 uur knallen geblazen! See you there….

Op naar Studio de Veste

Wie houd van een behoorlijke dosis gezelligheid, pop/rock, wijn & bier is in Studio de Veste aan het goede adres! Ga Zaterdag 17 maart los met ons op de klassiekers van toen en een aantal te gekke nummers van nu! See you Guys There 😉

SliQ trapt af in Leiden!!!

Zondag 11 Februari trapt SliQ het jaar af met een classic rock set in Stadscafé van der Werff. Geen reden om thuis te zitten dus! We are Ready 2 Go….. Are You?

SliQ in The Waterhole Amsterdam

Het populaire Amsterdamse muziekcafé The Waterhole zit dagelijks vol livemuziek. In de weekenden spelen er elke avond zelfs meerdere bands. Op zaterdag 18 november vanaf middernacht gaat SliQ de zaak flink op z’n kop zetten! Met hun vette performance vol stoere pop- en rocksongs kun je niet stil blijven: zingen, dansen en springen tot in de late uurtjes! Vanaf 21:00 uur is de entree € 2,00.

SliQ zondagmiddag in Leiden

Op zondagmiddag 1 oktober treedt SliQ op in het bruisende Stadscafé van der Werff in het hart van Leiden. Vanaf 16:00 uur laat SliQ gepassioneerd de lekkerste en mooiste pop- en rockmuziek tot je doordringen.

SliQ in Stadscafé Van der Werff 1 oktober 2017

SliQ in Stadscafé Van der Werff 1 oktober 2017