SliQ @ Concert@School Zwijndrecht

Saturday -
March
07,
2015
t.b.a.
DevelsteinCollege
Zwijndrecht

Januari 2015 bestaat het DevelsteinCollege 50 jaar! Het gehele schooljaar 2014-2015 staat in het teken van dit gouden jubileum. Met als één van de absolute hoogtepunten… Een groots opgezette reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers (van locatie Develsingel) op zaterdag 7 maart 2015. Concert@School is de naam van dit ééndaagse festival dat plaatsvindt in de school zelf (Develsingel 5 te Zwijndrecht).

Feest van herkenning voor oud-leerlingen & oud-medewerkers!
Naarmate je ouder wordt, kunnen interesses natuurlijk behoorlijk uiteen lopen. Maar wat voor de meesten blijft, is de muziek van toen! Daarom wordt (de reünie) Concert@School een feest van herkenning. In je oude (misschien iets groter geworden) school kom je onder het genot van diverse muziek uit de afgelopen vijf decennia veel (misschien iets ouder geworden) bekenden tegen. Je volgt een rondleiding door de school, je zoekt je jaargenoten op en haalt verhalen op van vroeger. Ondertussen geniet je van een hapje, een drankje en een geweldige festivalsfeer! Dit zijn slechts een aantal onderdelen van Concert@School. De komende tijd maken we nog meer programma-onderdelen bekend. Indien mogelijk lijkt het ons erg leuk om oud-leerlingen hier bij te betrekken.

Al honderden gingen je voor...
Vanaf heden kun je je festivalkaartje voor Concert@School via deze website aanschaffen. Je gaat terug in de tijd met oud-klasgenootjes en docenten van toen. Ondertussen geniet je in school van een festivalsfeer met diverse podia en optredens van verschillende bandjes en DJ’s. Dat wil je toch niet missen? Voorkom dus teleurstellingen en zorg dat je op tijd een kaartje in je bezit hebt. Al vele honderden oud-leerlingen zijn je voor gegaan!

De organisatie van Concert@School wordt verzorgd door Buro RUW evenementen.

share: